Skip to main content

Trends dames herfst/winter 2017

De trends voor dames herfst/winter 2017

Dames, wat mag er dit seizoen niet in je kast ontbreken..

Hier een aantal trends voor dit seizoen:

  • Checks are back! De geruite blazer of jas wil je gewoon hebben dit seizoen (en we zagen het ook al voor komend voorjaar!). De ruit mag klein en fijn of grof en groot zijn. De blazer of jas in combinatie met een state-ment wit shirt of met een t-shirt en jeans. Is de outfit van dit seizoen! Ook zie je de print: poule de poule in een blazer, jas of pantalon terug.
  • Het pak is heel hot! Of je nu voor een wijde of een strakkere variant gaat, koop er wel een met taille.
  • Het statement shirt; Groot, pofmouwen, extra lange mouwen en taille.

  • De broek met geheel wijde of flaired pijpen. Het is even wennen maar voor dit seizoen mag het silhouet juist volumineus en je hoeft echt niet lang en slank te zijn om dit te kunnen dragen. Zorg wel voor taille. Dus draag de broek met een strakke top of doe je top, trui of shirt in je broek. Snoer je taille nog evt. aan met een leuke riem. De wijde broek met een hoge taille zit het mooist!
  • Kleuren & prints: Dit seizoen zien wij veel combinaties van zwart en inktblauw, een combinatie die voorheen echt not done was. De natuur wordt nog steeds sterk vertegenwoordigd dit seizoen: Je ziet kleurrijke bloemen, planten, dieren prints. Ook zie je daarom veel groen en blauwtinten. En daarnaast ontbreken de geometrische vormen niet. Zoals strepen, blokken en zoals wij hierboven al hadden vermeld de ruit!
  • Go Asian! Je zag het afgelopen zomer al: Wijde mouwen -en broekspijpen. Kimonos en wijde wikkel/omslag jurken en het gebruik van glanzende stoffen en kleurrijke natuur-prints.

  • Hygge-trend: Hygge is een Deens/Noors begrip dat staat voor cozy. Denk aan alles wat warm, troostend en gezellig is. In de mode vertaalt deze trend zich in warme kleuren, zachte wol (mohair & yak wol), grote truien en vesten.
  • We love it: OVERSIZED! Gewoon omdat het zo lekker zit! En blij dat deze trend ook dit seizoen nog mee doet: Grote truien, jassen, vesten en jurken.
  • En wat voor jas mag je dit seizoen aanschaffen? Doe een half-lang tot een mega lange jas in een lekker opvallende kleur!

 

Meer trends volgend.. stay tuned! En ik zie jullie snel in onze mooie shop! 🙂

Related News

Spring 2017

It’s that time of the year!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This is a demo store for testing purposes; no orders shall be fulfilled. Sluiten