Skip to main content

It’s that time of the year!

Trends dames/heren kerst 2017

Ja hoor, het is alweer bijna kerst! Dus haal die feestitems maar tevoorschijn! En wat dragen we deze kerst? Iedereen wil natuurlijk netjes voor de dag komen bij vrienden/familie/schoonfamilie. We zetten hier een paar trends voor komende kerst voor je op een rijtje.

  • Velvet

Deze trend is weer helemaal terug van weggeweest! Fluweel heeft van zichzelf al een chique en luxueuze uitstraling. Het is daarom ook niet voor niets dat deze trend uitermate geschikt is tijdens de kerstperiode! Je kan deze trend op meerdere manieren dragen. Kies voor een complete outfit in velvet zoals een fluwelen jurk. Is dit toch niet helemaal je ding? Dan kun je ook gaan voor bijvoorbeeld alleen een top. Ga hieronder voor een zwarte jeans of pantalon en je bent al ready to go!

 

  • Glitter

Tijdens de feestdagen mag je best wat meer opvallen. Kies voor een goede glitter top en combineer deze bijvoorbeeld met een nette rok of een mooie pantalon. Zo kom je extra verzorgt voor de dag! Glitter/metallic is weer helemaal terug. Je ziet deze style komende winter veel op de catwalk. Shop dus 2 in 1. Een kerstoutfit die je de hele winter door kan dragen, hoe fijn!

 

  • Prints

Hiermee bedoelen we niet de “lelijke kersttruien” trend. Ga dit jaar voor iets klassiekers. Een trui voor mannen is namelijk helemaal hot. En hoe leuk is het als deze ook nog een gave print heeft! Deze trui werkt goed in combinatie met een pantalon. En voor wie durft? Sokken mogen gezien worden! Zo kom jij deze winter lekker warm door!

 

  • Dots everywhere

Dat stippen weer helemaal terug zijn is jullie vast niet ontgaan. Als je aan het winkelen bent kan je gewoon niet meer on deze trend heen. En hoe leuk is het dat wij deze trend ook nog hebben gecombineerd met glitter! Zo hebben we verschillende items die erg geschikt zijn voor de feestdagen. En weet je wat perfect is? Na de feestdagen blijven stippen ook gewoon hot!

  • Vandaag is rood..

Bij kerst dan denk je toch meteen aan rood?! Rood zie je tegenwoordig veel op de catwalk voorbij komen. Van felrood tot dieper klassiek rood, en dan vooral ook de verschillende tinten in combinatie. Een leuk bijkomend voordeel is: rood staat iedereen!

  • Overhemden

Heren opgelet! Hangt jouw kledingkast vol met witte en lichtblauwe overhemden? Probeer dan eens iets anders. Een donkerblauw of zwart overhemd bijvoorbeeld. Een mooi donker overhemd staat chique en is dus zéér geschikt voor de feestdagen. Je combineert hem met een jasje of met een mooie trui. En ook lekker makkelijk, vrijwel elke broek past hierbij!

  • Classic Black

Zwart is altijd goed. Ga voor een little black dress of voor een nette pantalon. Een paar toffe pumps eronder en je bent klaar! Daarnaast kun je zwart makkelijk combineren. Dus als de feestdagen voorbij zijn kan je je gekochte items nog gerust naar het werk aan.

 

 

                     “Christmas is too sparkly – said no one ever”

 

 

 

Related News

Trends dames herfst/winter 2017

Spring Summer 2018 – Heren

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This is a demo store for testing purposes; no orders shall be fulfilled. Sluiten